vdk_boerenboter_naturel_klein

Boerenboter Naturel

Boter zoals boter bedoeld is. De melk is 20 uur aangezuurd en vervolgens gekarnd, wat zorgt voor een volle en romige smaak met een licht zuurtje. Perfect om op brood te smeren of om mee te koken of bakken. Geniet van deze heerlijke boeren roomboter!

Echte boerenboter of karneboter wordt gemaakt door de room of melk aan te zuren (ook wel fermenteren genoemd). Door het karnproces wordt het botervet gescheiden van de melk. De melk die je hiervan overhoudt is karnemelk. Onze boerenboter is niet rauwmelks maar van gepasteuriseerde melk gemaakt.

Verpakkingsformaten

Ingrediënten

Roomboter 100%.

Voedingswaarden

Per 100 gr boter voedingswaarde
KJ 3140
Kcal 750
Vetten 82
Waarvan verzadigd 55
Koolhydraten 1.0
Suikers 1.0
Eiwitten 1.0
Zout 0.10