![Rozemarijn Zeezout Boter Rozemarijn Zeezout Boter](https://www.vandekoe.nl/cms/wp-content/uploads/2024/12/rozemarijn_zeezout_klein.png)
Rozemarijn Zeezout Boter
Rozemarijn en zeezout is een klassieke combinatie uit de Mediterrane keuken. Wij hebben de rozemarijn met Frans zeezout, een scheutje extra virgine olijfolie, een kneepje citroensap en een beetje knoflook samengebracht met onze goede boter.
De melk voor onze boter komt van boeren die zorgen voor bloemen, insecten en vogels in de weide. Deze melk wordt 20 uur gefermenteerd en vervolgens gekarnd tot echte en ambachtelijke roomboter, vol van smaak.
De rozemarijn zeezout boter is heerlijk op een stokbroodje. Je kunt de boter ook wegsmeltend op een biefstukje serveren of om aardappels mee op smaak te brengen.
Verpakkingsformaten
Ingrediënten
Roomboter 100%.
Voedingswaarden
Per 100 gr boter voedingswaarde | |
---|---|
KJ | 3140 |
Kcal | 750 |
Vetten | 82 |
Waarvan verzadigd | 55 |
Koolhydraten | 1.0 |
Suikers | 1.0 |
Eiwitten | 1.0 |
Zout | 0.10 |