Salie Citroen Boter

Salie Citroen Boter

Salie en boter is een klassieke combinatie in de Italiaanse keuken. Wij hebben hier de schil van citroenen aan toegevoegd voor een frisse en geurige touch. De boter wordt gemaakt met salie, extra virgine olijfolie, geraspte citroen en natuurlijk onze goede boter.

De melk voor onze boter komt van boeren die zorgen voor bloemen, insecten en vogels in de weide. Deze melk wordt 20 uur gefermenteerd en vervolgens gekarnd tot echte en ambachtelijke roomboter, vol van smaak.
De salie citroen boter is lekker voor bij gevulde pasta of natuurlijk op een stokbroodje. Smelt de boter in een pannetje en giet deze over je al dente gekookte verse gevulde pasta. Wat parmezaan erover en genieten!
Verpakkingsformaten

Ingrediënten

Roomboter 100%.

Voedingswaarden

Per 100 gr boter voedingswaarde
KJ 3140
Kcal 750
Vetten 82
Waarvan verzadigd 55
Koolhydraten 1.0
Suikers 1.0
Eiwitten 1.0
Zout 0.10