![Truffel boter Truffel Boter](https://www.vandekoe.nl/cms/wp-content/uploads/2024/12/truffel_boter_klein.png)
Truffel Boter
De diepe, aardse smaak van truffel maakt wat los bij mensen. Zo ook bij ons. Daarom hebben wij deze smaak een hoofdrol gegeven in onze truffelboter. We hebben (échte) Italiaanse zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt.) gecombineerd met een vleugje olijfolie en onze volle, ambachtelijke boter. Het resultaat? Een boter die niet alleen rijk en romig is, maar ook een unieke en onweerstaanbare smaakdimensie toevoegt aan je gerechten.
De melk voor onze boter komt van boeren die zorgen voor bloemen, insecten en vogels in de weide. Deze melk wordt 20 uur gefermenteerd en vervolgens gekarnd tot echte en ambachtelijke roomboter, vol van smaak.
De truffelboter is perfect om op een knapperig stokbroodje te smeren bij de borrel, als smaakvolle basis voor een sandwich, of om door warme pasta te roeren voor een rijke, romige saus. En bij een mooi stukje vlees? Een klein plakje dat smelt op een gegrilde steak of entrecote maakt het helemaal af!
Roomboter 100%.
Per 100 gr boter voedingswaarde | |
---|---|
KJ | 3140 |
Kcal | 750 |
Vetten | 82 |
Waarvan verzadigd | 55 |
Koolhydraten | 1.0 |
Suikers | 1.0 |
Eiwitten | 1.0 |
Zout | 0.10 |